Half Circle

Bloom System

Kapcsolódjon a véréhez!

Intelligens rendszerünk egyesíti a laboratóriumi technológiát a személyre szabott elemzéssel. A Bloom rendszer az EU-ban és Svájcban CE-jelöléssel rendelkezik. 

Strip

BLOOM TEStek

A Bloom Testek láthatóvá teszik a vérértékeket

A Bloom Testeket úgy tervezték, hogy néhány csepp vérből specifikus biomarkereket gyűjtsenek. A bevált laterális áramlásos immunpróba-technológián alapulnak, és láthatóvá teszik a vérértékeket. Folyamatosan dolgozunk tesztkínálatunk bővítésén. Hamarosan lehetőség nyílik a Bloom rendszerrel a vasraktárak, gyulladásmarkerek és még sok más mérésére.

BLOOM LAB 

A Bloom Lab néhány perc alatt elemzi a Bloom tesztcsíkokat

A Bloom Labot a Bloom tesztcsíkok elemzésére fejlesztették ki. Gyorsan és pontosan. Mindezt az adatvédelem és a világszínvonalú könnyű használat mellett. A beállítása olyan egyszerű, mint a csatlakoztatás. Kialakításánál fogva karbantartásmentes, és szükség esetén könnyen tisztítható és frissíthető.

BLOOM APP 

A Bloom App személyre szabott elemzést nyújt okostelefonján

A Bloom alkalmazás személyre szabott, részletes jelentésben, hasznos információkkal magyarázza el a teszteredmények jelentését. Egyszerű nyelven, orvosi pontossággal, az Ön adatainak teljes körű védelme mellett.

* kompatibilis iOS 13.5-től és Android 6.0-tól kezdve

 

Töltse le a Bloom alkalmazást most:

Google Play BadgeApp Store Badge

BLOOM ANALITIcs 

A Bloom Analytics orvosi pontosságot nyújt

A Bloom Analytics a Bloom Diagnostics egyedi felhő megoldása. Az orvosi szakértők, biotechnológiai specialisták, kriptográfusok és gyártási szakemberek szoros együttműködésével, hosszú évek alatt kifejlesztett megoldás. A Bloom System szíve és lelke.

Amikor a felhasználó mérést végez, a Bloom Analytics a maximális pontosság érdekében a nyers mérési adatokat gyártási alapú kalibrációs görbék mentén hitelesíti. Ezután egybeveti az eredményeket az önbevalláson alapuló tünetekkel, hogy létrehozza az orvosi elemzést, amelyet a Bloom App mutat meg a felhasználónak. A Bloom Analytics biztonságosan elmenti a mérési előzményeket, közben biztosítva a teljes anonimitást.

Frau beim Testen

A Bloom System 

Ismerje meg Annabelle-t!

Nézze meg, hogyan gondoskodik Annabelle az egészségéről otthona kényelméből a Bloom System segítségével!

Rendeljen most!

Bloom Lab

99900.00 HUF

A Bloom Lab néhány perc alatt kielemzi a Bloom Test tesztcsíkokat, és elküldi az eredményeket a Bloom Appnak, amely elkészíti Önnek a személyre szabott egészségügyi jelentést.

Bloom Test és Bloom App szükséges hozzá.

Tudjon meg többet a termékről!

Ferritin Test

8900.00 HUF

A szervezet vasháztartásának mérésére szolgál. Azoknak ajánlott, akiknél vashiány vagy vastúlterhelés gyanúja áll fenn. Otthoni önellenőrzésre, valamint egészségügyi szakemberek számára ajánlott.

Bloom Lab és Bloom App szükséges hozzá.

Tudjon meg többet a termékről!

Ovarian Reserve Test

14500.00 HUF

Az Anti-Müllerian Hormont (AMH) méri 18 és 39 év közötti nőknél, akik a termékenység kiegészítő szűréseként egyéni petefészek tartalékukra kíváncsiak. Otthoni önellenőrzésre, valamint egészségügyi szakemberek számára ajánlott.

 

Bloom Lab és Bloom App szükséges hozzá.

Tudjon meg többet a termékről!

Thyroid Test

8900.00 HUF

Megmutatja a pajzsmirigy állapotát és kiszűri az elsődleges pajzsmirigy alulműködést. A pajzsmirigy-stimuláló hormont (TSH) méri, amelyet egy az agyban található kis szerv, az agyalapi mirigy termel. Kizárólag egészségügyi szakemberek számára ajánlott.

 

Bloom Lab és Bloom App szükséges hozzá.

Tudjon meg többet a termékről!
Kosár
Az Ön kosara üres.
Végösszeg

Az adókat és a szállítási költséget a megrendeléskor számítjuk ki.